Follow us on social

Latest Posts

Sorry, no posts matched your criteria.

Stay in Touch With Us

Odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore.

Email
magazine@example.com

Phone
+32 458 623 874

Addresse
302 2nd St
Brooklyn, NY 11215, USA
40.674386 – 73.984783

Follow us on social

Køb din Toyota hjemmefra

For at bakke op om myndighedernes anbefalinger om at begrænse fysisk kontakt og sociale arrangementer dropper Toyota nu det traditionelle åbent hus. Toyota Online Markedsdage hedder det nye koncept som ganske enkelt går ud på, at du i stedet for at møde fysisk op hos din lokale forhandler nu kan klare det hele hjemme fra sofaen. Toyota gør det muligt på sin hjemmeside både at booke onlinemøder med en bilrådgiver, få en videopræsentation af en bil, privatlease bilen online samt at bestille en prøvekørsel af en bilmodel hjemme fra din indkørsel eller nærliggende parkeringsplads.

Under Toyota Online Markedsdage vil det desuden være muligt at spare op til 20.000 kroner på et bredt udvalg af hybridbiler, ligesom du i samme periode kan finansiere din fabriksnye hybridbil med en særlig lav rente.

Fra nu og frem til 17. maj kan du for eksempel spare 20.000 kroner på alle hybridudgaver af modellerne C-HR, Corolla og Rav4, mens du kan få udstyr med for 35.000 kroner uden merpris, hvis du køber en Yaris. På den lille model, Aygo, sparer du 7.000 kroner under Toyota Online Markedsdage, hvis du vælger en af udgaverne x-press, x-press med lædersæder eller x-style.

Endelig sparer du både 10.000 kroner og får installeret en ladestander til en værdi af 7.500 kr. helt gratis derhjemme, hvis du køber en fabriksny Prius Plug-in. Det forudsætter dog et abonnement med ubegrænset opladning gennem Clever.

Skarp finansiering

Vanen tro er Toyotas finansieringsselskab, Toyota Finans, også klar med ekstra skarpe finansieringstilbud under Toyota Online Markedsdage. Her vil du kunne få finansieret din fabriksnye hybridbil med en fast rente på kun 1,50 procent og 1,95 procent, hvis du vælger en fabriksny bil uden hybridteknologi.

Uanset om du ønsker en hybridbil eller ej, er det altså muligt at undgå at skulle møde op fysisk hos Toyota-forhandleren for at prøvekøre den. Her tilbyder alle Toyota-forhandlere i Danmark nemlig helt unikt at komme hjem til dig med en testbil – sirligt rengjort inden prøvekørslen.

Toyota Online Markedsdage og de tilhørende tilbud løber til 17. maj. Alle Toyota-forhandlere holder fortsat åbent som normalt, så hvis du hellere vil benytte dig af de mere traditionelle måder at købe bil på, er det stadig muligt.

Post a Comment