Follow us on social

Latest Posts

Sorry, no posts matched your criteria.

Stay in Touch With Us

Odio dignissim qui blandit praesent luptatum zzril delenit augue duis dolore.

Email
magazine@example.com

Phone
+32 458 623 874

Addresse
302 2nd St
Brooklyn, NY 11215, USA
40.674386 – 73.984783

Follow us on social

Velkommen til Toyota Proace City

Toyota nærmer sig introduktionen af den lille nye varebil Proace City, som allerede fra næste måned vil stå klar hos Toyota-forhandlere over hele landet. Derfor løfter Toyota nu den første del af klædet over prisskiltet, som afslører, at den kan fås som varebil fra 99.900 kr. ekskl. moms og levering.

Startprisen gælder for udstyrsudgaven Base i medium længde og med 1.5-liters dieselmotor med 75 hestekræfter, der har en gennemsnitligt brændstofforbrug på 18,2 km/l ved blandet kørsel. Base udstyrsniveauet tilbyder det mest nødvendige som elruder, radio med bluetooth til håndfri mobilsnak og streaming af musik samt centrallås med fjernbetjening.

Er det ikke nok kan du vælge at gå et udstyrsniveau op til Comfort, der byder på lidt mere luksus og udstyr som for eksempel et fleksibelt SmartCargo system, aircon, Apple CarPlay, el-foldbare sidespejle, varme i sæder, et særligt komfortabelt førersæde, fartpilot og meget andet.

Ultimativ udstyrspakke

Højeste udstyrsvariant hedder Comfort One, som er den ultimative udstyrspakke med bl.a. 16” alufælge, fuldautomatisk klimaanlæg, nøglefri betjening, trådløs oplader til smartphone, indfarvede kofangere og en avanceret sikkerhedspakke, der omfatter automatisk nødbremse, skiltegenkendelse, vognbaneassistent og adaptiv fartpilot samt en hel masse mere udstyr, der er med til at øge komforten i hverdagen.

Toyota Proace City kommer i et bredt udvalg af modeller med både Medium og Long akselafstand, et varerum på op til 4,4 m3 med SmartCargo og plads til to Europa-paller side om side, en lasteevne på op til 1.000 kg samt med enten en trecylindret 1.2-liters turbobenzinmotor med enten 110 eller 130 hestekræfter eller en firecylindret 1.5-liters turbodieselmotor med enten 75, 102 eller 130 hestekræfter og ottetrins automatgear.

Med Proace City føjer Toyota en ny model til den varebilsfamilie, som blev stiftet for syv år siden ved introduktionen af den noget større kassevogn Proace. Siden har Toyota introduceret en helt ny generation af kassevognen Proace, der blev lanceret i 2016.

Fleksibel, rummelig og økonomisk

Med Proace City mener den Toyota, at man vil styrke tilstedeværelse over for virksomheder, der har brug for et kompakt og samtidig både fleksibelt, rummeligt og økonomisk attraktivt køretøj, der er let at manøvrere rundt både i og uden for byerne.

Toyota introducerer samtidig med varebilsudgaven af også en personbilsudgave, der får navnet Verso. Personbilsudgaven kommer i samme længder og med samme motorprogram som varebilsudgaven bortset fra den mindste dieselmotor og vil kunne fås med op til syv siddepladser. Startprisen for den variant er 199.900 kroner.

Toyota Proace City skal bygges side om side med Peugeot Partner, Citroën Berlingo og Opel Combo i Vigo i det nordvestlige Spanien.

Post a Comment